The Masked Singer Niels Destadsbader volgend jaar niet meer in 'The Masked Singer': 'Deze persoon kan hem vervangen'
COS

Niels Destadsbader presenteert na het eerste ook het tweede seizoen van 'The Masked Singer'. Het (verwachte) derde seizoen zal hij niet meer presenteren.

Niels Destadsbader maakte afgelopen zomer de overstap van VTM naar VRT. Dat hij nu nog te zien is in 'The Masked Singer', is omdat de opnames ervan voor de zomer plaatsvonden. Bij de finale op 18 maart zien we hem dus voor het laatst op VTM.

VTM is ongetwijfeld al aan het nadenken over een mogelijk opvolger. Kijkers van 'The Masked Singer' hebben alvast een heleboel ideetjes. De naam die het vaakst passeert? Kürt Rogiers. Hij presenteerde in het najaar nog 'K2 zoekt K3' en is nu te zien als presentator van 'Marble Mania'.

Daarnaast zouden ook Jonas Van Geel, Koen Wauters of Sean Dhondt volgens veel kijkers een waardige vervanger zijn. VTM zou ook weleens voor jong talent kunnen kiezen: Aaron Blommaert bijvoorbeeld. Of een vrouw? Laura Tesoro of Nathalie Meskens komen zeker in aanmerking.

Het zou volgens fans van het programma ook leuk zijn als het iemand is die we al in 'The Masked Singer' zagen. Zoals Julie Van den Steen, Ruth Beeckmans, Andy Peelman of Kevin Janssens. Benieuwd wie de fakkel van Niels zal overnemen!

Meer nieuws

Meer nieuws

.