VTM

Niels Destadsbader verrast over 'The Masked Singer': "Die mensen zitten meestal in het pak"

door: COS
Niels Destadsbader met Flamme Fatale in 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM

Niels Destadsbader presenteert opnieuw 'The Masked Singer'. Op het moment van de opnames wist hij niet wie er in de pakken zat, nu moet hij dat al maanden geheim houden.

"Wie is dat Konijn in 'The Masked Singer'?", probeert Peter Van de Veire bij Niels Destadsbader in 'De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow' op MNM. "Wacht, even denken. Dat is... Nee, dat ga ik natuurlijk niet zeggen. Stel je voor. Wie denk je? Ik weet dat Wanne (Synave, red.) er maniakaal mee bezig is."

"Ik vind het moeilijk. Vanaf ik iets hoor, kan ik het makkelijk raden. Maar van Konijn heb ik nog niets gehoord. Ik zit al een beetje op een spoor: ik denk dat ze ons op een spoor willen zetten van een Ian Thomas of Bockie De Repper, maar ik denk dat het compleet het tegenovergestelde zal zijn", zegt Wanne.

De 'badass' en dj-booth gaan volgens Wanne helemaal niets te maken hebben met wie er achter het masker van Konijn zit. "Zoals bijvoorbeeld Wanne of Peter", stelt Niels voor. "Er zijn zo'n mensen: als ze er zelf over beginnen, zitten ze meestal in het pak. Da's heel vaak zo", besluit Niels.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!