VTM

Niels Destadsbader toch in derde seizoen 'The Masked Singer'? 'Dit doet deur op een kier zetten'

door: COS
Konijn en Niels Destadsbader in 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM

Konijn, Ridder en Miss Poes: ze nemen vanavond allemaal hun masker af. Maar slechts één figuur zal de finale van 'The Masked Singer' winnen.

Wekenlang speurden bijna 2 miljoen mensen mee naar de identiteit van de figuren in 'The Masked Singer'. Vanavond valt het doek over het tweede seizoen. Bovendien is het ook de laatste keer dat we Niels Destadsbader in het programma zien. Of toch niet?

"Het is echt een dag van nationale rouw", grapt Niels op radiozender Joe. "Nee, nee, maar voor alle duidelijkheid: het is inderdaad wel zo dat het de laatste keer 'The Masked Singer' is, en dat het misschien zou kunnen dat het ook mijn laatste keer van 'The Masked Singer' is."

Het woordje 'misschien' trekt meteen de aandacht. Bestaat er dan toch een mogelijkheid dat we Niels volgend jaar opnieuw zien presenteren op VTM, ondanks zijn overstap naar de VRT? "Ja, ik weet het niet. Je weet het nooit in het leven", zegt de presentator.

Anke Buckinx wijst ook op het zogenaamde 'bonnetjessysteem'. "De paradepaardjes van elke zender mogen op de andere zenders mits ruil. Bijvoorbeeld Erik Van Looy mag naar VTM komen op voorwaarde dat An Lemmens dan in 'De Slimste Mens' zou komen." 

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!