The Masked Singer Niels Destadsbader over drastisch besluit in 'The Masked Singer': "Dan kan ik niks verkeerds zeggen"
COS
Niels Destadsbader over drastisch besluit in 'The Masked Singer': "Dan kan ik niks verkeerds zeggen"
Foto: VTM

Niels Destadsbader is dit jaar opnieuw de presentator van 'The Masked Singer'. Voor hij met het programma begon, stond hij voor een moeilijke keuze.

Niels Destadsbader moest beslissen of hij wilde weten wie er in de pakken van 'The Masked Singer' zit. Uiteindelijk koos hij ervoor in het ongewisse te blijven. "Dat is een bewuste keuze geweest", zegt Niels bij '22 Minuten Stomme Vragen' van MNM.

Voor hij de knoop doorhakte, belde Niels met Ruben Nicolai, de host van de Nederlandse 'The Masked Singer'. Hij weet wel wie er deelneemt. Wat hij daar het voordeel aan vindt? "Dan kan ik bepaalde moppen voorbereiden", vertelde hij aan Niels.

"Ik vind mijn moppen niet altijd even goed, maar mijn beste moppen zijn volgens mij die op het moment zelf ontstaan. Dus dat is dan geen reden. En ik ben ook iemand die heel snel per ongeluk iets zegt dat ik niet mag zeggen", bekent Niels. Daarnaast is hij heel nieuwsgierig en vindt hij het dus tof zelf mee te raden.

"Zelfs als ik zeg: 'Volgens mij is het die'. En het is die persoon, dan kan ik niets verkeerds zeggen", zegt Niels. Volgens de presentator zou het ook aan zijn lichaamstaal of manier van spreken af te leiden zijn of hij de persoon in kwestie kent. "En dan wordt het ook al gemakkelijk. Nu valt dat niet op", aldus Niels.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.