Niels Destadsbader moet pijnlijke woorden van 'The Voice'-kandidaat verteren vlak voor halve finale
COS
Niels Destadsbader moet pijnlijke woorden van 'The Voice'-kandidaat verteren vlak voor halve finale
Foto: VTM

Niels Destadsbader heeft met Nanou nog één kandidaat in 'The Voice van Vlaanderen'. Hij wil dolgraag dat Nanou doorstoot naar de finale.

Niels Destadsbader is best zenuwachtig omwille van de halve finale van 'The Voice' op vrijdag 21 mei. Hij kon vrijdagochtend de slaap zelfs niet meer vatten. 

"Ik hoop dat ik op jullie kan rekenen, want wij, de coaches, hebben niet meer te zeggen. Ons lot ligt helemaal in jullie handen. Ik vind het zo zot dat ik daar zo zenuwachtig om ben. Ik had dat helemaal niet verwacht", aldus een nerveuze Niels op Instagram Stories.

De zanger somt vervolgens nog even op waarom de kijker op Nanou moet stemmen. "Omdat zij open gebloeid is in 'The Voice', ze er keihard voor werkt, ze een hele mooie stem heeft en ze helemaal zichzelf blijft", aldus coach Niels Destadsbader.

Dat Nanou zichzelf blijft, bewijst ze door te antwoorden op de kijkersvraag 'Welke coach zou je nu echt willen hebben?' "Ik ben keiblij met Niels als coach. Maar als iedereen had omgedraaid, dan had ik waarschijnlijk niet voor jou gekozen", geeft Nanou toe aan haar coach.

"Maar ik ben keiblij dat je de enige was, want ik ben keiblij dat ik bij jou terecht ben gekomen", probeert Nanou nog. "En ze zeggen dat het zo'n mooie dag had kunnen worden", klinkt het ietwat gepijnigd bij Niels.

Meer nieuws

Meer nieuws

.