VTM

Niels Destadsbader met de mond vol tanden in 'The Masked Singer': "Is dit van bij ons?"

door: COS
Niels Destadsbader en Stan Van Samang in 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM

Vrijdag krijgen de speurders van 'The Masked Singer' de hulp van Stan Van Samang, hoofdverdachte bij Duiker in het vorige seizoen. Zal hij een nieuwe wind door het speurdersteam blazen?

Stan Van Samang en de andere speurders kunnen zich verwachten aan een spetterende show. Het dak gaat er meteen af met de openingsact van Ridder, Flamme Fatale, Konijn, Schorpioen, Miss Poes en IJskoning. Zij trappen het feest op gang met 'I Gotta Feeling' van The Black Eyed Peas.

Nadien is het weer ieder voor zich, want dan zingen de zes in drie duels tegen elkaar met één doel: de face off ontspringen en hun masker nog een weekje langer ophouden. Al moet ook deze week één van hen zich kenbaar maken aan Vlaanderen.

De show belooft heel wat verrassingen. Zo brengt Miss Poes iedereen van z’n melk met haar ongeziene performance. "Is dit van bij ons? Hebben wij dit in Vlaanderen?", vraagt Niels Destadsbader zich luidop af.

De presentator staat nog een verrassing te wachten. Na het geflirt van de afgelopen weken, gaat Flamme Fatale deze week een stapje verder en vraagt ze Niels ten huwelijk. 

Show 7 van 'The Masked Singer', vrijdag 25 februari om 20.35 uur bij VTM.