Nicoline Hummel erg teleurgesteld na ontslag bij 'De Buurtpolitie': "Door verschillende partijen afgewimpeld"
COS
Nicoline Hummel erg teleurgesteld na ontslag bij 'De Buurtpolitie': "Door verschillende partijen afgewimpeld"
Foto: VTM

Opnames voor een gloednieuw seizoen van 'De Buurtpolitie' zijn van start gegaan. Er worden vier nieuwe gezichten geïntroduceerd, maar we nemen ook afscheid van vier vertrouwde gezichten.

'De Buurtpolitie' neemt afscheid van Eric Peeters, die de rol van Patrick speelde. Ook Liandra Sadzo (Louise) en Jean-Romy Manzila (Indy) zwaaien af. En ook van Nicoline Hummel, die Tineke speelde, moeten we opnieuws afscheid nemen. Op Instagram reageert Nicoline op haar ontslag.

"Soms moet je de dingen eens vanuit een andere hoek bekijken. Als er nu iets is dat ik de afgelopen jaren heb moeten leren, dan is het dat wel. En dat geldt ook voor mijn vertrek (opnieuw) bij Buurtpolitie", zegt de actrice.

"Nee, het is niet leuk om zo'n telefoontje te krijgen en het is nog minder leuk wanneer je door verschillende partijen afgewimpeld wordt als je te weten wil komen wat de reden is voor deze beslissing. Dus het antwoord op die vraag moet ik jullie jammer genoeg schuldig blijven. En dat vind ik zelf best moeilijk."

"Ik heb zoveel mooie mensen leren kennen die ik zonder dit programma niet was tegengekomen. Niet in het minst onze opleiders bij de politie, die nog steeds mijn grootste bewondering hebben en een speciaal plekje in mijn hart."

"Ik weet dat er nu veel mensen teleurgesteld en boos zijn. Ik schrik ervan hoeveel dit opnieuw bij jullie teweegbrengt, want zoals altijd als het over Tineke gaat, ontploft mijn mailbox zowat... Maar lieve mensen, het is niet het einde van de wereld. Echt niet. Die wereld draait rustig verder en daar gebeuren veel ergere dingen in dan ons ontslag!"

"Aan de collega’s die vrienden geworden zijn: dankjewel voor alles. Soms moet je de toekomst gewoon op je af laten komen. Ik ben er klaar voor nu. Tineke out", aldus Nicoline.

Meer nieuws

Meer nieuws

.