Nick uit 'Blind Getrouwd' moet iets kwijt aan Christophe na onthulling: "Begrijp ik dus nog altijd niet"
COS
Nick uit 'Blind Getrouwd' moet iets kwijt aan Christophe na onthulling: "Begrijp ik dus nog altijd niet"
Foto: Instagram @nick_laenen

Vandaag is het Wereldaidsdag. Net vandaag heeft Christophe Ramont uit 'Blind Getrouwd' onthult dat hij eerder dit jaar te horen kreeg dat hij hiv-positief is.

Christophe Ramont deelde zijn verhaal vandaag op verschillende kanalen. Op Instagram stelt hij zich met een pakkend bericht kwetsbaar op met één duidelijke boodschap: het taboe rond hiv-positief zijn eindelijk te doorbreken.

"Mijn oproep vandaag: doe maar gewoon normaal tegen mensen met hiv. Hoog tijd dat we het stigma doorbreken. De laatste maanden heb ik te vaak verhalen moeten horen van mensen die het tegen niemand durven vertellen of die heel slechte reacties kregen", klinkt het.

Christophe kreeg vanuit zijn omgeving alleen maar warmte terug. Ook van Nick Laenen uit 'Blind Getrouwd'. "Slechte reacties, dat begrijp ik dus nog altijd niet", reageert hij onder de foto van Christophe.

"Ik ben altijd trots geweest op alles wat je doet en vooral voor wie je bent. Heeft dat mijn beeld over jou maar iets veranderd sinds je me het nieuws vertelde? Totaal niet, lieve vent! Er zal veel op je afkomen vandaag, maar weet dat wij je allemaal steunen en enorm graag zien", aldus Nick.

https://www.instagram.com/p/CW7iJeJtEgc/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.