VTM

Nick uit ‘Blind Getrouwd’ heeft prachtige woorden voor Christophe: "Enige die dat begrijpt"

door: PMN

Samen met enkele bekende Vlamingen kijken we terug op dit toch wel historische jaar én richten we de blik op de toekomst. Op deze eerste dag van het jaar is het de beurt aan Nick Laenen uit ' Blind Getrouwd'.

Op welke manier heeft heeft het voorbije coronajaar jouw persoonlijk beïnvloed?
Het heeft me voornamelijk doen stilstaan bij mezelf. Ik ben iemand die altijd tegen 300 per uur leeft, nooit thuis is… dus dit was een jaar waar ik geleerd heb om gas terug te nemen en bewust bij mijn eigen leven stil te staan. Ik heb ook beslissingen genomen over zaken waar ik anders nooit tijd voor nam of niet over nadacht. Een voorbeeld daarvan is mijn keuze om vanaf 1 januari 2021 van job te veranderen.
 
Wat was jouw hoogtepunt het afgelopen jaar?
Sowieso ‘ Blind Getrouwd’. Het mooie traject dat Christophe en ik samen hebben afgelegd en dat ook waarheidsgetrouw aan Vlaanderen is getoond.

Wat was voor jou een dieptepunt het afgelopen jaar?
Maar beperkt contact kunnen hebben met vrienden en familie, plus het verbod op knuffels wegen het zwaarste dit jaar.

Wat wil je in dit nieuwe jaar doen dat vorig jaar niet mocht?
Knuffelen, knuffelen en vooral knuffelen! En genieten van de kleine dingen in het leven die ik voorheen misschien wel te weinig waardeerde of waarbij ik alleszins minder bij stil stond. Zoals etentjes met vrienden, lekker gaan dansen, festivals,…

Wie zou je in de bloemetjes willen zetten voor de steun in het voorbije, moeilijke jaar?   
Dat is voor mij duidelijk Christophe Ramont, om het na een gans jaar nog steeds met mij uit te houden als goede vriend. Ik heb zoveel aan hem gehad het afgelopen jaar. Hij is dan ook de enige die begrijpt hoe ik mezelf voelde tijdens het ‘ Blind Getrouwd’-avontuur. Hij is de eerste met goede raad en degene die mij er met zijn humor weer bovenop helpt als ik een mindere dag heb. Gewoon een topvent in al zijn facetten!
 
Zeker ook mijn ouders en vrienden, die een gans jaar mijn steun en toeverlaat waren, mij op elk moment gesteund hebben en heel veel ‘ Blind Getrouwd’-verhalen hebben moeten aanhoren. Ik ben mij enorm bewust dat ik een bofkont ben met zo’n ouders en vrienden.
 
Wil jij je laten vaccineren?
Ik vertrouw op de wetenschap in deze crisis en daarom wil er dan ook aan meewerken om zo snel mogelijk opnieuw een normaal leven te kunnen leiden.

Wat was je favoriete Tv-programma of serie?
Ik moet hier wel ‘ Blind Getrouwd’ antwoorden, hé!
 
Daarnaast was ik ook enorm verrast en vooral onder de indruk van de miniserie op Netflix  “Unorthodox”. Zelden dat een serie me zo aangegrepen heeft.

Wie was het afgelopen jaar jouw favoriete persoonlijkheid?
Christophe Ramont, is de man die mij dit jaar niet alleen Fairtrade bananen heeft doen eten, maar door hem ben ik ook altijd oprecht mezelf kunnen blijven. De uitzendingen op tv gaven steeds het eerlijke en oprechte beeld weer van onze relatie.

Wil je zelf nog iets toevoegen?
Ik wens iedereen vooral een heel goede gezondheid met heel veel knuffels in 2021. Laat ons ook meer genieten van de kleine dingen in het leven en dat ook wat meer durven uitspreken!