Blind Getrouwd Nick Laenen en Christophe Ramont hebben opvallend nieuws: Volgers zeggen allemaal hetzelfde
COS
Nick Laenen en Christophe Ramont hebben opvallend nieuws: Volgers zeggen allemaal hetzelfde
Foto: VTM

Christophe Ramont en Nick Laenen leerden we kennen in het vijfde seizoen van 'Blind Getrouwd'. Hun huwelijk werd geen succes.

Nick Laenen en Christophe Ramont besloten aan het einde van 'Blind Getrouwd' niet getrouwd te blijven. Vrienden bleven ze wel en die vriendschap houdt nog steeds stand. Dat bewijzen de heren met een erg bijzondere traditie die ze verderzetten.

"Speciale datum en date. 12 oktober is en blijft de huwelijksverjaardag, ook al zijn we wel gescheiden natuurlijk (en is Nick gelukkig met een andere man en Christophe op zoek naar een andere man). Altijd fijn om elkaar terug te zien, het was echt te lang geleden... maar op deze dag moeten we wel tijd maken natuurlijk."

"Toppers", reageert Laura Lieckens. "Het is mooi om te zien dat twee toppers op deze manier de vriendschapsband onderhouden. Jullie zijn een voorbeeld voor velen", klinkt het nog. "Prachtig om te zien dat jullie nog altijd tijd in elkaar investeren!"

"Mooi foto! En prachtig dat de deelname toch een mooie vriendschap heeft opgeleverd!", zegt nog iemand. "Zo fijn dat jullie dit blijven vieren!" Ook Dziubi Steenbergen reageert met hartjes. "Bon, je kan maar zien dat jullie écht die huwelijksverjaardag vieren", reageert Christophe.

https://www.instagram.com/p/CjoHYZsI7th/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.