K2 zkt K3 Nick Kraft maakt zich heel boos na reacties op finalisten K2 zoekt K3: “Respectloos, schaamteloos en zielig”
PMN
Nick Kraft maakt zich heel boos na reacties op finalisten K2 zoekt K3: “Respectloos, schaamteloos en zielig”
Foto: Play4

Zaterdagavond was er de grote liveshow van K2 zoekt K3. Julia haalde het daar van Amy, Celester en Diede.

Er werd heel veel gereageerd op de sociale media. Nick Kraft heeft enkele reacties gelezen.

De ex-deelnemer van ‘Big Brother’ maakt zich op zijn Instagram Stories bijzonder boos. “Wat een schaamteloze reacties”, schrijft hij.

“Haat naar vier dames die hun dromen najagen? Die door een wedstrijd in de finale komen en hun uiterste best doen om het nieuwe K3’tje te mogen worden.”

“Het zijn één voor één dames met een uniek talent, unieke looks en een uniek karakter. Wie het beste is, dat is subjectief.”

“Maar ik schaam mij voor deze ‘internet mensheid’. Haat en afgunst naar vier toppers.”

“De beste stuurlui staan aan wel zeker, in dit geval heel zielige, respectloze stuurlui zonder empathie. Ik zeg altijd: ‘als je het beter kan moet je het zelf doen en dan is het zo opgelost.’”

Nick heeft ook een boodschap voor de mensen die de reacties geplaatst hebben. “Steek je energie in je eigen leven”, gaat hij door op zijn elan.

“Maak er iets positiefs van want als je zo gefrustreerd bent, dan wordt het tijd om iets te veranderen. Dan ben jij het probleem!”

“Dikke proficiat aan de vier finalisten en de winnares. Ik ben benieuwd naar de carrière van jullie alle vier. Het is jullie van harte gegund!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.