VTM

Nick heeft goed nieuws na ‘Blind Getrouwd’: “Nog steeds zo tussen mij en Christophe”

door: PMN
Afbeelding bron: Instagram

Christophe Ramont is opnieuw vrijgezel. Hij zag een einde komen aan zijn relatie met Carl.


 

“Een klotejaar”, zo omschreef Christophe het. Gelukkig kan hij nog altijd terugvallen op Nick Laenen. De twee waren even getrouwd tijdens ‘Blind Getrouwd’, maar hun huwelijk hield geen stand.

“Elke keer ik ons beslissingsmoment terugkijk, moet ik janken”, zegt Nick daarover op zijn Instagram. Christophe deed hem terug aan de moment denken.”Maar Boys do cry, toch?”

“Zoals Christophe het in zijn post beschrijft, hoe sterk onze connectie was op korte tijd, toch het besef dat er niet meer dan een hechte vriendschap inzat”, licht Nick toe. 

“Om dan nog maar te zwijgen van die weerslag de eerste weken nadat beslissingsmoment. Een jaar later nu, Christophe die nog steeds diegene is die mij doet lachen met zijn verhalen en Whatsapp-berichtjes, hij is nog altijd degene die ik bel met mijn anekdotes en voor serieuze raad, ons hart luchten aan elkaar doen we ook nog steeds EN zelfs onze diepste geheimen delen we met elkaar.” 

“Ja, wij kunnen elkaar perfect chanteren met de dingen die we van elkaar weten! Was dit experiment geslaagd? In mijn ogen wel, want ik heb er een van de leukste, liefste, eerlijkste vriend aan overgehouden. Dus alleen maar dikke ??voor deze vent!”