VTM

Nathalie uit ‘Blind Getrouwd’ moet tranen verbijten: “Zo pijnlijk om te zien”

door: COS
Nathalie uit 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Blind Getrouwd’ kwam zondag 25 april tot een einde. De koppels kwamen nog een keer samen om terug te blikken op hun avontuur.

Er werd onder meer gesproken over de giftige commentaren die – vooral Veerle en Hanne – moesten lezen op sociale media. Bij Hanne liepen die haatreacties gelijk met een vreselijke periode voor haar familie. Hanne moest onlangs afscheid nemen van haar vader na een slopende ziekte.

“Ik vond persoonlijk het ergste dat mijn familie daar ook mee belast werd of ook door gekwetst werd. Wij hadden al veel op ons bord op dat moment en als dat er dan nog eens bij komt, dat vind ik het ergste”, klinkt het bij Hanne.

Straffe madam

Nathalie was erg aangedaan door de commentaren tegenover Hanne. “Hanneke is zowat … Ik word er al emotioneel van”, zegt Nathalie in ' Blind Getrouwd', terwijl ze haar tranen verbijt. “Ik vind het heel pijnlijk om te zien wat zij op sociale media moet doormaken.”

“Die heeft een paar weken achter zich die je niemand toewenst. Met heel veel verdriet, pijn en dingen die ze een plaats moet kunnen geven. En toch staat ze hier. Ik vind dat chapeau. Het is echt een straffe madam”, aldus Nathalie.