Nathalie Meskens wil wat kwijt na onverwacht nieuws over 'Paradijs Zoekt Personeel'
COS
Nathalie Meskens wil wat kwijt na onverwacht nieuws over 'Paradijs Zoekt Personeel'
Foto: VTM

Nathalie Meskens zien we vanaf september weer op televisie. Met welk programma dat zal zijn, mag ze van VTM nog niet verklappen.

Het laatste programma waarin we Nathalie Meskens zagen was 'Paradijs zoekt Personeel'. Voor dat VTM-programma reisde Nathalie amper enkele weken na de geboorte van zoontje Loé met haar gezin naar het paradijselijke Zanzibar.

Er ontstond onlangs wat commotie rond het programma. Winnaars Thomas en Ileen zouden het hotel Zanziblue één jaar mogen uitbaten, maar na amper enkele weken vertrokken ze al terug richting België. "Wat een mooi verhaal zou moeten worden, eindigde in een nachtmerrie", klonk het op sociale media.

Thomas sprak over "loze beloftes, onmenselijke behandeling en vooral een toxische werksfeer". Het koppel voelde zich bovendien gekleineerd door hun bazen. Aan Showbizz24 vertelde het koppel intussen een nieuw avontuur te zijn gestart op Tenerife.

Ook presentatrice Nathalie Meskens vernam het nieuws van het voortijdige vertrek van Thomas en Ileen in de pers. "Ik weet er dus ook niet het fijne van", zegt Nathalie in Dag Allemaal. "Het is natuurlijk superspijtig dat het geen succes geworden is. Volgens mij hebben daar verschillende factoren meegespeeld."

Meer nieuws

Meer nieuws

.