Nathalie Meskens staat doodsangsten uit: "Ik sta hier te trillen op m'n benen"
COS
Nathalie Meskens staat doodsangsten uit: "Ik sta hier te trillen op m'n benen"
Foto: VTM

Vanaf zondag 20 november zijn we bij VTM op de juiste plek voor gloednieuwe afleveringen van 'Code van Coppens'. De eerste aflevering brengt de kandidaten meteen naar een uitdagende kamer.

Een flinke portie lef blijkt al snel een must om uit de betoverende Oosterse themakamer van 'Code van Coppens' te ontsnappen, want Nathalie Meskens & Tine Embrechts en Pommelien Thijs & Francisco Schuster komen oog in oog te staan met slangen en schorpioenen.

Niet geheel toevallig blijken schorpioenen een van de grootste angsten van Nathalie. De presentatrice doorstaat doodsangsten in de escape room. "Fuck, waarom ben ik hier zo slecht in? Ik sta hier te trillen op mijn benen", zegt Nathalie.

"Schat, ik sta hier te beven op mijn benen. Wat moet ik doen?", vraagt Nathalie. Tine probeert haar vriendin gerust te stellen. "Ik ga dit doen. Ik kan dit. Ik ga nu mijn hand daarin steken", klinkt het vastberaden.

"Ik wil echt wenen", klinkt het bij een doodsbange Nathalie. Tine doet Nathalie zelfs nog schrikken met een gil. "Da's zo gemeen. Jij bent mijn vriendin." En de broertjes Coppens? Die genieten er natuurlijk met volle teugen van.

Meer nieuws

Meer nieuws

.