Nathalie Meskens staat achter standpunt partner Nadim: "Hij vindt daar niets noodzakelijks aan"
COS
Nathalie Meskens staat achter standpunt partner Nadim: "Hij vindt daar niets noodzakelijks aan"
Foto: VTM

Deze week ging het nieuwe programma met Nathalie Meskens van start. In 'Paradijs Zoekt Personeel' strijden zes duo's voor de kans om een jaar lang een hotel op Zanzibar te runnen.

Bij de start van de opnames was Nathalie Meskens nog maar acht weken ervoor bevallen van haar zoontje Loé. Die nam Nathalie dan ook mee naar Zanzibar. Ook dochtertje Lima en partner Nadim stapten mee het vliegtuig op. 

Nadim blijft voor veel mensen een mysterieuze figuur. We kregen de Libanese vriend van Nathalie immers nog niet te zien. Dat is een bewuste keuze van Nathalie en Nadim.

"Als je er zelf niet voor kiest een publiek figuur te zijn, maar wel vanaf dag één van je nieuwe relatie op de cover van kranten en magazines staat, is dat simpelweg niet leuk", zegt Nathalie in Het Laatste Nieuws.

Het is niet zo dat Nadim verlegen is. "Het hoort gewoon niet bij wie hij is", legt Nathalie uit. "Ik toon hem nooit op Instagram en daarover respecteer ik zijn standpunt na vijf jaar nog altijd. Hij vindt daar niets noodzakelijks aan."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.