VTM

Nathalie Meskens over geweldig avontuur: "Fantastisch dat ik dit vanop eerste rij mocht beleven"

door: COS
Nathalie Meskens
Afbeelding bron: VTM

Nathalie Meskens geeft de leukste job ter wereld weg in 'Paradijs zoekt Personeel'. Zes duo's maken kans om het paradijselijke luxeresort Zanziblue een jaar lang uit te baten in Zanzibar. 

"Een droomjob in het buitenland, heel wat mensen verlangen ernaar maar voor velen blijft het een onbereikbare, onrealistische droom. Daar brengt dit programma verandering in", zegt Nathalie Meskens, die het programma vanaf dinsdag 22 februari presenteert.

Een luxueus boutique resort in Zanzibar zoekt een gloednieuw managementduo. "En wij gaan de eigenaars een handje helpen. Maar de duo’s zullen deze droomjob niet zomaar cadeau krijgen...", wil Nathalie alvast benadrukken.

"Dat ik dit avontuur vanop de eerste rij mee mocht beleven, was fantastisch. En wat het voor mij persoonlijk een nóg groter avontuur maakte, was om dit te doen met mijn zoontje van 8 weken dat om de 2 à 3 uur borstvoeding kreeg."

En dat dan nog op een fantastisch Afrikaans eiland. "Het was eens iets anders dan een donkere tv-studio. Van mij mochten de opnames gerust nog een tijdje duren!", aldus Nathalie Meskens.

'Paradijs zoekt Personeel', vanaf dinsdag 22 februari op dinsdag en donderdag om 20.35 uur bij VTM.