Nathalie Meskens mysterieus over 'The Masked Singer': "Ik zit er niet in. Of wel?"
COS

'The Masked Singer' lijkt het succes van het eerste seizoen al te evenaren. Net geen 2 miljoen kijkers zagen vorige week hoe Erik Van Looy onder het masker van Radijsje zat.

Er werden de afgelopen weken al tientallen namen genoemd. Sommige namen komen zelfs terug bij verschillende 'The Masked Singer'-figuren. Nathalie Meskens is er zo eentje.

Nathalie werd al genoemd bij Ridder, maar afgelopen vrijdag ook bij de nieuwe figuur Flamme Fatale. Bij de reporters van HLN Showbits reageerde de VTM-presentatrice op haar mogelijke deelname.

"Mijn metekindje riep ook zo: 'Tante Messie, maar ben jij dat nu? Maar oh, vertel dat nu.' En ik zo: 'Nee, schatje, ik zit er niet in. Of wel?'", klinkt het mysterieus bij Nathalie.

"Als ik het ben, mag ik het niet zeggen. Als ik zeg dat ik het niet ben, dan geloven jullie mij niet. Dus wat ik ook antwoord, jullie zullen het nooit weten tot het zover is", besluit Nathalie.

Wat we wel moeten onthouden is dat Nathalie tijdens de opnames van 'The Masked Singer' al zo'n zes maanden zwanger was. Een buikje zou dus wel zichtbaar moeten zijn.

Meer nieuws

Meer nieuws

.