VTM

Nathalie Meskens heeft slecht nieuws voor werkgever VTM

door: COS
Nathalie Meksens in 'Paradijs zoekt Personeel'
Afbeelding bron: VTM

Nathalie Meskens zagen we al een tijdje niet meer op televisie. Achter de schermen werkt de presentatrice, actrice en zangeres wel aan nieuwe projecten.

Het lijkt erop dat we Nathalie Meskens elke maandag op VTM hadden kunnen zien. De presentatrice lijkt in Het Nieuwsblad toe te geven dat werkgever VTM haar gevraagd heeft voor 'Special Forces: Wie Durft Wint'.

"Onlangs kreeg ik een aanbieding om mee te doen aan een televisieprogramma dat zes dagen een superintensieve inspanning van me zou gevraagd hebben", vertelt Nathalie in de krant. "De superambitieuze workaholic in mij wou eraan meedoen."

Haar omgeving wees haar er echter op dat ze beter naar haar lichaam zou luisteren. "Dat lichaam van mij werd de voorbije drie jaar namelijk extra belast door een slaaptekort omwille van mijn twee kleine kinderen", bedenkt Nathalie zich.

"En guess what, ik heb naar hen geluisterd. Stap voor stap kom ik erachter wat mijn grenzen zijn en durf ik ze ook naar anderen toe te stellen", aldus Nathalie Meskens.