Nathalie Meskens heeft besluit genomen over toekomst op televisie na lange sabbatperiode
COS
Nathalie Meskens heeft besluit genomen over toekomst op televisie na lange sabbatperiode
Foto: Photo News

Nathalie Meskens is al jaren een van de bekendste VTM-gezichten. Het afgelopen jaar zagen we Nathalie niet op televisie.

Nathalie Meskens was vorig najaar nog te zien in 'Beste Kijkers', maar verdween daarna van het scherm. De presentatrice en actrice gaf af en toe een teken van leven via haar sociale mediakanalen. Ze toonde haar volgers dan ook met plezier haar twee schattige kindjes: Lima en Loé.

Er was een periode dat Nathalie niet weg te slaan was van het scherm. Haar afwezigheid van het afgelopen jaar viel dan ook des te meer op. Nu lijkt Nathalie na haar sabbatperiode een besluit te hebben genomen over haar toekomst op televisie.

Een tijdje geleden raakte al bekend dat Nathalie even een uitstap zou maken naar concurrent Play4. De presentatrice zal namelijk deelnemen aan het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens Ter Wereld'. Maar ook op VTM zullen we Nathalie weer te zien krijgen.

Een eigen programma zit er komend najaar niet in voor Nathalie, maar ze zal wel opduiken in een ander veelbelovend programma: 'Starstruck'. In de betoverende talentenshow transformeren telkens drie onbekende deelnemers in hun muziekidool. Wie zet zijn of haar idool het beste neer?

Zangtalent en muziekliefhebber Laura Tesoro leidt al dat geweld in goede banen. Beoordeeld worden de performers dan weer door ervaren panelleden Bart Kaëll, Nathalie Meskens, Guga Baúl en Nora Gharib. Welk showbeest maakt indruk?

Meer nieuws

Meer nieuws

.