Nathalie Meskens geeft leukste job ter wereld weg: "Dit maakt het voor mij een nóg groter avontuur"
COS
Nathalie Meskens geeft leukste job ter wereld weg: "Dit maakt het voor mij een nóg groter avontuur"
Foto: VTM

Nathalie Meskens kondigde tijdens haar zwangerschap al een groot nieuw project aan. Dat VTM-project heeft nu een naam: 'Paradijs zoekt Personeel'.

Nathalie Meskens geeft binnenkort de leukste job ter wereld weg: een jaar lang een paradijselijke hotel uitbaten in Zanzibar. Verschillende duo's worden getest in alle aspecten van het hotelwezen. Wie niet slaagt, mag zijn koffers opnieuw inpakken en vertrekken.

"Een droomjob in het buitenland, heel wat mensen verlangen ernaar. Voor velen blijft het echter een onbereikbare, onrealistische droom. Daar brengt dit programma verandering in", zegt Nathalie. "Maar de duo’s zullen deze droomjob niet zomaar cadeau krijgen..."

"Dat ik dit avontuur vanop de eerste rij mee mag beleven is fantastisch. En wat het voor mij persoonlijk een nóg groter avontuur maakt, is om dit te doen met een kleintje van 8 weken erbij dat om de 2 à 3 uur borstvoeding krijgt", aldus Nathalie.

De opnames van 'Paradijs zoekt Personeel' zijn zopas gestart. Het programma is in het voorjaar van 2022 te zien bij VTM.

Meer nieuws

Meer nieuws

.