Nathalie Meskens doet volgers erg schrikken met foto: "Echt geen voorbeeld meer voor onze jeugd"
COS
Nathalie Meskens doet volgers erg schrikken met foto: "Echt geen voorbeeld meer voor onze jeugd"
Foto: VTM

Nathalie Meskens is druk met opnames voor een nieuw programma. Vrijdag riep ze voor haar kledingkeuze de hulp van haar volgers op Instagram in.

"Nog niet helemaal zeker van welk botje het beste onder deze outfit past, maar wel zeker over dat we hier met iets heel tof bezig zijn", zegt Nathalie op Instagram. "To be continued", klinkt het over het nieuwe programma met Nathalie.

Het zou weleens kunnen dat Nathalie meewerkt aan het aangekondigde VTM-programma 'Starstruck', waarin kandidaten grote artiesten imiteren. Dat zal gepresenteerd worden door Laura Tesoro, maar er zal ook een panel van vier experts zijn. En wie is een krak in imitaties? Juist ja... Nathalie!

Klassedame, maar...

Uit de reacties op de foto wordt Nathalie alvast niets wijzer over de keuze die ze moet maken. "Toon maar je schone benen! Zwarte dus", klinkt het enerzijds. "Ik zou voor groen gaan! En meid, wat een benen!", lezen we anderzijds. Daarnaast reageren veel volgers geschrokken.

"De zwarte, maar je bent ineens zo mager...", schrijft iemand. "Echt niet mooi, ik schrok ook", reageert een andere volger. "Klassedame, maar ik vind persoonlijk dat iets meer volume mooier was. Dit is te mager", klinkt het nog. "Serieus afgevallen precies?"

"Uw botjes zien er ook heel mager uit. Eet je wel genoeg?", vraagt iemand zich af. En:  "Sorry, maar helemaal niet mooi, veel te mager." "Veel te mager. Dat is echt geen voorbeeld meer voor onze jeugd hoor", klinkt het kritisch. Gelukkig nemen heel wat volgers het op voor Nathalie.

https://www.instagram.com/p/ClHVRRiM7td/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.