Nathalie Meskens doet iedereen smelten met foto's van Lima en Loé: Volgers is wat opgevallen bij Lima
COS
Nathalie Meskens doet iedereen smelten met foto's van Lima en Loé: Volgers is wat opgevallen bij Lima
Foto: VTM

Dat Nathalie Meskens apetrots is op haar kroost, mag wel blijken op sociale media. Op Instagram deelt de presentatrice geregeld de schattigste foto's en filmpjes van Lima en Loé. 

Lima en Loé zijn helemaal klaar voor de zomer. Lima heeft haar bikini al uit de kast getrokken en Loé houdt duidelijk al van ravotten in het water. "You are my sunshine, my only sunshine...", schrijft Nathalie Meskens liefkozend bij de beelden.

"Dat zijn toch echt schatjes van patatje, hé. Niet te doen!", reageert Bieke Ilegems. "Ma hoooowwww", klinkt het bij Julie Van den Steen. Kim Van Oncen reageert dan weer met emoji's met hartjesogen.

"Wat worden ze groot! En zo'n mooie kindjes. Mag je trots op zijn", reageert een volger. "Die Lima, wat een kapoentje. Loé is een cutiepie", vindt een fan. Op wie Lima lijkt? Daar bestaat geen twijfel over: "Helemaal de mama."

"Schitterend... kleine Nathalie", reageert nog iemand. "Helemaal de mama. Je zoontje zal waarschijnlijk meer op de papa lijken, want daar zie ik jou toch niet direct in", merkt een volger op. "Zo moeder, zo dochter... prachtig!" En: "Ze kan de gekke bekken al trekken van haar mama."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/p/CdTQ8akMfQ7/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CdpmyW7OKLk/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.