Nathalie Meskens doet iedereen smelten met aandoenlijke vakantiekiekjes van Lima en Loé
COS
Nathalie Meskens doet iedereen smelten met aandoenlijke vakantiekiekjes van Lima en Loé
Foto: VTM

Nathalie Meskens zal dit jaar deelnemen aan 'De Slimste Mens ter Wereld'. Dat maakte Play4 woensdag bekend. Ook Alex Agnew zal deelnemen.

Nathalie Meskens maakte met een foto waarop ze een duimpje omhoog steekt alvast duidelijk dat ze klaar is voor haar deelname. Eerst geniet de zangeres, actrice en presentatrice nog van een deugddoende vakantie.

Eerder dit jaar trok Nathalie met haar gezin richting het prachtige Costa Rica. Nu zochten ze de zon wat dichter op in Ibiza. Op Instagram deelt Nathalie geweldige foto's van haar twee oogappels op vakantie. Lima werd in maart drie, Loé wordt in september twee.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nathalie Meskens (@nathaliemeskensofficial)

Ruth Beeckmans laat twee hartjes achter bij het compilatiefilmpje. Dat doen ook een heleboel andere volgers. "Prachtig die twee!", klinkt het. "Schattig!", vindt nog iemand. "Prachtige kinderen", lezen we nog. "Juist de mama", stelt een volger vast. 

De komst van partner Nadim in haar leven deed Nathalie verlangen naar kinderen. "Vandaag kan ik zeggen dat mijn kinderen het grootste cadeau zijn dat ik mezelf kon wensen. De liefde die ik voor hen voel, is zo puur. Zo onvoorwaardelijk. Zo vanzelfsprekend", zei ze onlangs in Het Nieuwsblad.

Meer nieuws

Meer nieuws

.