Nathalie Meskens doet een warme oproep: "Alle kleine beetjes helpen"
COS
Nathalie Meskens doet een warme oproep: "Alle kleine beetjes helpen"
Foto: Photonews

Al sinds 2009 is Nathalie Meskens ambassadrice van de ngo Cunina, ze is zelf ook peetouder van een kansarm kindje. De organisatie bestaat intussen 30 jaar.

"Ik heb Cunina leren kennen op de set. Ik was Mathilde aan het parodiëren en onze gast was Sabine De Vos. Zij vertelde over Cunina. Ik heb me diezelfde nacht nog lid gemaakt als peetouder voor Cunina", herinnert Nathalie Meskens zich op Instagram.

"Ondanks de vele petekinderen die zijn afgestudeerd dankzij Cunina en succesvolle bijkomende projecten die Cunina verwezenlijkt heeft, blijft het elk jaar weer zoeken naar genoeg middelen om alles te financieren. En daarbij helpen alle kleine beetjes...", zegt Nathalie. 

Door te winkelen bij Delhaize kan je een bijdrage leveren. "Probeer het zeker uit want ook al ben je (nog) geen peetouder bij Cunina, op deze manier draag je ook bij tot een betere toekomst voor kinderen die kansarm zijn maar dankzij Cunina niet kansloos", benadrukt Nathalie.

"Sommige van onze petekinderen groeien op in sloppenwijken maar studeren uiteindelijk af als verpleger of zelfs dokter, en halen zo hun hele familie uit de armoede. Educatie is zo belangrijk en voor ons in het Westen een evidentie om naar school te gaan, maar voor vele kinderen in het Zuiden de enige manier om de armoedecirkel te doorbreken."

Download gratis onze app en volg het laatste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/p/CZcawmpswiy/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.