Natalia moet dochtertje Bobbi-Loua teleurstellen
COS
Natalia moet dochtertje Bobbi-Loua teleurstellen
Foto: Instagram @nataliamusic

Op donderdag 13 oktober tikt de klok voor twee nieuwe bekende Vlamingen in 'Het Jachtseizoen'. Deze keer moeten de jagers twee zangers zien te klissen: Natalia en Bart Kaëll.

Natalia en Bart Kaëll lijken goed voorbereid. Van aan het Fort in Liezele vluchten ze richting Aalst, waar ze zich naar de spoeddienst van het ziekenhuis begeven. "Zij weten dat wij eraan komen", aldus Natalia. Op het dak staat een volgende stap in hun masterplan klaar...

Een helikopter brengt Natalia en Bart tot aan een veld in Geel, vlakbij Natalia's huis. Daar wacht een ontvangstcomité haar op: chef-kok en buurman Bart, maar ook dochtertje Bobbi-Loua en zoontje Apollo.

"Wow, grote kopter", klinkt het bij Bobbi-Loua. "Ikke ook mee", zegt de kleine meid. Maar dat kan natuurlijk niet. Natalia en Bart moeten de jagers te slim af blijven en kunnen zich geen vertraging permitteren. Of toch wel?

Natalia en Bart rusten even uit bij chef Bart, die hen met wat kaviaar en champagne terug de baan opstuurt. Wanneer de jagers hen op het spoor zijn, blijkt de chef ook niet vies van een leugentje of twee. Maar hebben Natalia en Bart echt met álles rekening gehouden?

Blijven Natalia en Bart uit handen van de jagers, we zien het donderdag 13 oktober om 20.35 uur bij VTM.

Meer nieuws

Meer nieuws

.