Natalia kan haar ogen niet geloven in 'The Voice': "Ik heb daar zoveel spijt van gehad"
COS
Natalia kan haar ogen niet geloven in 'The Voice': "Ik heb daar zoveel spijt van gehad"
Foto: VTM

Vanaf vrijdag 30 september gaat 'The Voice van Vlaanderen' weer van start op VTM. Het programma zal tijdens de Blind Auditions en Knock-Outs niet alleen op vrijdag, maar ook op zondag te zien zijn.

In de eerste Blind Auditions geven 7 kandidaten het beste van zichzelf om een plekje in de Knock-Outs te verzilveren. Ook de 24-jarige Louise uit Affligem doet mee. We kennen haar al uit het vorige seizoen van 'The Voice'. Drie coaches draaiden zich voor haar om. Ook Natalia, voor wie ze uiteindelijk koos.

Net voor de Knock-Outs sloeg het noodlot echter toe en brak Louise haar kaken. Ze mocht niet eten of zingen en moest noodgedwongen een punt zetten achter haar avontuur in 'The Voice'. Louise waagt nu opnieuw haar kans en brengt 'A Change is Gonna Come' van Sam Cooke. 

Alsof het voorbestemd is, is Natalia dit jaar de eerste die draait voor Louise. Ze herkent Louise meteen en is duidelijk geraakt bij het fijne weerzien. Met open mond zit ze naar de auditie te kijken.

"Amai, Louise, nu hoop ik echt wel dat jij terug voor mij kiest, dat we eindelijk kunnen samenwerken. Ik heb daar zoveel spijt van gehad en natuurlijk... iedereen heeft gedraaid, maar ik blijf toch voor jou gaan", klinkt het vastberaden bij de zangeres.

Meer nieuws

Meer nieuws

.