Natalia en Mathieu Terryn zijn er niet over te spreken bij Laura Tesoro in 'The Voice'
COS

Vrijdag staan de laatste Battles op de planning in 'The Voice van Vlaanderen'. Wie steekt nog een ticket op zak voor de Liveshows? 

"Vandaag gaan we het weten, wie er mee gaat naar de liveshows", zegt Jan Paternoster voor aanvang van de Battles aan zijn collega's. "Pas op, je weet het nog niet zeker, want je weet nog niet wie ik ga meenemen vandaag", merkt Laura Tesoro op.

Wie de Battles vanavond niet overleeft, kan immers nog vasthouden aan een sprankeltje hoop in de vorm van vijfde coach Laura. Zij mag nog steeds kandidaten opvissen voor 'The Comeback Stage'. En ook zij staat volgende week met haar talenten in de Liveshows.

"Ik vind dat zij veel privileges heeft", klaagt Mathieu Terryn. "Ik vind dat eigenlijk ook", reageert Natalia. "Die gasten van online. Niet te vertrouwen, jong", grapt Mathieu. "Online, online, online. Volgende week zit ik terug naast jullie in de stoel."

"Naast mij dan of wat?", verandert Mathieu meteen van toon. "Zeg, is het niet goed genoeg dat je naast mij zit?", reageert Natalia. "Jawel, jawel, maar tussen twee vrouwen, dat brengt geluk, hè. En ik kan dat wel gebruiken", besluit Mathieu. Het niveau van alle kandidaten is dan ook ongezien hoog.

https://www.instagram.com/reel/ClWEk99j-dX/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.