Natalia en Hanne Verbruggen geven Gordon lik op stuk na pijnlijke uitspraak in 'K2 Zoekt K3'
COS
Natalia en Hanne Verbruggen geven Gordon lik op stuk na pijnlijke uitspraak in 'K2 Zoekt K3'
Foto: VTM

Gordon liet zich de afgelopen weken gaan met zijn commentaren in 'K2 Zoekt K3'. Op sociale media vinden verschillende kijkers sommige uitspraken te ver gaan.

Zo was Gordon vorige week heel hard tegenover roodharige kandidate Meryl. "Jij kwam op en toen dacht ik: O, mijn hemel! Wat is dit? Nooit roze aantrekken als je rood haar hebt...", klonk het. "Jawel, jawel", klonk het meteen bij roodharige Natalia.

Natalia geeft Gordon in de aflevering van zaterdag 25 september meteen lik op stuk. Met een roze outfit. En ook roodharige Hanne Verbruggen doet met een roze maatpak mee om Gordon op z'n plaats te zetten.

Veel kijkers juichen de zet van Hanne, Natalia en VTM toe. "Ik hou van dit statement tegenover Gordon", klinkt het op Instagram. Toch klinkt er ook commentaar op de actie.

"Ergens vind ik deze post was laag... Jullie vinden het niet oké wat Gordon zegt, in de media wordt hij afgeschilderd op zijn negatieve uitspraken... Maar jullie pakken 'm er meteen open en bloot op socials voor terug. Lekker volwassen."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/p/CUPCJE_D1Tb/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.