Natalia doet verrassende onthulling: "Mijn ouders hebben mij dat nooit gezegd"
COS
Natalia doet verrassende onthulling: "Mijn ouders hebben mij dat nooit gezegd"
Foto: VTM

Zaterdag begint bij VTM de gloednieuwe muzikale spelshow 'I Can See Your Voice'. Twee kandidaten raden daarin met de deskundige hulp van vier panelleden of iemand kan zingen of niet.

In de eerste aflevering moeten Davina en Rachel raden wie van zeven performers kan zingen. Na elke ronde elimineren ze iemand. De laatste die overblijft mag een duet zingen met Natalia. Kan de persoon zingen? Dan winnen Davina en Rachel 2.500 euro. Zo niet, dan gaat de valse zanger(es) met het bedrag aan de haal.

Het kan dus een prachtig duet worden, maar ook een erg slecht en dat zal niet aan Natalia liggen. Zij is een van de beste stemmen van eigen bodem en kende haar doorbraak door Idool 2003. Maar zingen deed ze natuurlijk al veel langer.

Wanneer Natalia's ouders wisten dat hun dochter echt goed kon zingen? "Dat weet ik eigenlijk niet. Die vertelden mij dat niet", bekent Natalia in 'I Can See Your Voice'. "Die hebben mij dat eigenlijk nooit gezegd. Ik heb dat zelf moeten ontdekken. Dus ik wist dat niet."

"Op mijn elf jaar was er iemand op school die zei dat ik kon zingen en ik dacht: die is mij belachelijk aan het maken. Ik heb dan gezongen op de speelplaats en iedereen vond dat goed", aldus Natalia.

'I Can See Your Voice', vanaf zaterdag 26 maart om 20.30 uur bij VTM.

Meer nieuws

Meer nieuws

.