Nadat Dany Verstraeten met pensioen gaat: Bo Van Spilbeeck neemt met prachtige woorden afscheid
PMN
Nadat Dany Verstraeten met pensioen gaat: Bo Van Spilbeeck neemt met prachtige woorden afscheid
Foto: VTM

De kogel is door de kerk. VTM-nieuwsanker Dany Verstraeten heeft besloten om met pensioen te gaan.

Het afscheid van Dany valt veel collega’s zwaar. Allemaal delen ze wel herinneringen met hem.

Dat is ook zo voor Bo Van Spilbeeck. Zij neemt met heel mooie woorden afscheid.

“Beste Dany, jij hebt het duizendmaal verdiend. Geniet van je gezin, je vrienden en al wie je lief hebt”, schijft ze op haar Instagram.

“Jij bént gewoon de verpersoonlijking van het VTM-Nieuws en wij zullen allemaal een beetje 'wees' zijn de dag dat jij je laatste VTM-Nieuws presenteert. Maar wat blijft zijn zoveel mooie herinneringen.”

“Persoonlijk denk ik bijvoorbeeld aan het overlijden van koningin Fabiola, dat kort voor het nieuws van 19u bekendgemaakt werd, en waarbij ik met jou in de studio mocht zitten en wij samen, naast de reportages die al klaar lagen, meer dan een uur het nieuws gevoed hebben met werkelijk álles wat wij over Fabiola konden zeggen."

"Bo, wat weet jij nog over Fabiola". "Euh, Dany, we kunnen het nog daarover en daarover hebben, en wat heb jij nog meer te vertellen?"

“Tot al onze collega's ter plaatse waren, in de Wetstraat, aan het koninklijk kasteel Belvedère of nog bij aartsbisschop Leonard om van al die locaties verslag uit te brengen.”

“Maar ook de vele jaren waar wij onze gedeelde passie voor de automobiel konden botvieren in 'De Zesde Versnelling' en later in 'Autowereld.tv'.”

“Ik zal je missen, Dany, zoals zoveel miljoenen kijkers. Maar er staat een hele VTM-redactie klaar met gedreven, talentvolle journalisten en niet te vergeten nog even zoveel gedreven en talentvolle mensen achter de schermen klaar om voor de volgende 35 jaar (and counting) het beste, meest relevante en scherpste nieuws van België te brengen!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.