Nadat alle meisjes dreigen op te stappen: Raphaël uit 'Boer zkt Vrouw' verklapt wat er in de caravan gebeurd is
COS
Nadat alle meisjes dreigen op te stappen: Raphaël uit 'Boer zkt Vrouw' verklapt  wat er in de caravan gebeurd is
Foto: VTM

Zondag ontploft het helemaal in 'Boer zkt Vrouw'. De jaloezie op de manège bij Raphaël bereikt een hoogtepunt. De meisjes lijken zelfs te willen vertrekken.

Jolyn zag hoe Raphaël het na de opnamedag heel gezellig had met Jasha in zijn caravan. Het was de druppel na een dag vol jaloezie. In TV Familie legt Raphaël uit wat er nu eigenlijk gebeurd is. Zo bleek Jasha vlak voor ze ging slapen haar gsm te zijn vergeten in de bar.

"Toen Jasha de sleutel kwam halen, zijn we aan de praat geraakt. We hadden daar allebei nood aan. Jasha had de jaloezie ook opgemerkt en we voelden beiden dat dat een issue aan het worden was. Daar hebben we dan wat over gebabbeld. Maar ook over koetjes en kalfjes."

Het gesprek was niet stiekem afgesproken, benadrukt Raphaël. "Er is daar in de caravan ook totaal niets gebeurd. We hebben gewoon wat gebabbeld en elkaar een knuffel gegeven", zegt hij. Dat Jolyn 40 minuten stond te kijken, vindt hij spijtig.

"Ze had mij toch gewoon kunnen zeggen dat er een probleem was. Klop dan toch op de deur en vertel me waarmee je zit zodat we het kunnen uitklaren! Maar ze is dus stiekem blijven kijken naar ons gesprek. Omdat ze naar eigen zeggen iets wilde weten en met haar eigen ogen wilde zien."

Meer nieuws

Meer nieuws

.