The Masked Singer Na verrassende onthulling Niels Destadsbader: 'The Masked Singer'-kijkers raken het niet eens
COS
Na verrassende onthulling Niels Destadsbader: 'The Masked Singer'-kijkers raken het niet eens
Foto: VTM

Na de vijfde show van 'The Masked Singer' kondigde presentator Niels Destadsbader groot nieuws aan. Dat nieuws bleef nog even geheim.

Donderdag kregen we eindelijk te horen welke boodschap Niels Destadsbader had voor de zeven overblijvende figuren in 'The Masked Singer'. Ze moesten een belangrijke knoop doorhakken.

Deze week krijgt een van de zeven figuren een vrijstelling. Die Masked Singer is verzekerd van een plekje in de zevende show. Wie het wordt, ligt volledig in de handen van de Masked Singers zelf.

Wij vroegen onze lezers welke figuur die vrijstelling moet krijgen. De resultaten zijn allesbehalve unaniem. Met een kleine voorsprong zou Miss Poes volgens jullie de wildcard moeten krijgen. "Die weet ik totaal niet en zingt fantastisch", klinkt het over Miss Poes.

Ze wordt echter op de hielen gezeten door Papegaai en Ridder. Ook zij hebben erg veel fans achter zich staan. Wie de vrijstelling krijgt en dus zeker een weekje langer mag zingen, horen we vrijdag 18 februari, om 20.35 uur bij VTM.

Meer nieuws

Meer nieuws

.