The Masked Singer Na straffe uitlatingen Jens Dendoncker én Herman Verbruggen: 'The Masked Singer'-fans mogen hoofdverdachte Raaf nu al schrappen
COS

Vrijdag zagen we de eerste aflevering van 'The Masked Singer'. We moesten meteen afscheid nemen van Skiwi. Het bleek Herman Verbruggen te zijn.

Naas Skiwi maakten we ook kennis met Leeuw, Mummie, Soaperstar, Groot Licht, Champignon en Raaf. Die laatste liet meteen een grote indruk na bij de kijkers. Over wie er in het pak zit zijn de meningen natuurlijk verdeeld. Toch blijft één naam voorbijkomen.

Heel wat 'The Masked Singer'-fans zijn ervan overtuigd dat Loïc Nottet in het pak van Raaf zit. Hij nam in 2015 deel aan het Eurovisiesongfestival een deed dat uitmuntend. Dat hij een straffe stem heeft, weten we allemaal. Toch kan iedereen Loïc nu al schrappen als hoofverdachte.

Zo blijkt Raaf de favoriet van Herman Verbruggen. "Voor mij is Raaf echt de allerbeste kandidaat dit jaar. Die heeft echt internationale allure, waarmee ik niet zeg dat ze ook internationaal is, natuurlijk", zegt hij in Het Nieuwsblad. De 'ze' verklapt natuurlijk dat we wel degelijk met een vrouw te maken hebben.

Wie nog niet overtuigd is: ook Jens Dendoncker verklapte het geslacht van Raaf al. De presentator was erg onder de indruk van Raaf. Door de grote vleugels kan Raaf niet door de tunnel komen. "Dus we moeten die er altijd net voor zetten. En dan kan die haar entree maken", aldus Jens bij HLN Showbits.

Meer nieuws

Meer nieuws

.