Na spetterende halve finale duiden fans dé topfavoriet aan: "Verdient het om deze 'The Voice' te winnen"
COS

Zeven kandidaten probeerden vrijdag een van de felbegeerde finaletickets van 'The Voice van Vlaanderen' te bemachtigen. Vijf talenten maken nog kans op de titel.

Louise, Yente, Néhémie, Wesley, Evert, Johan en Rosann stonden vrijdag op het podium. Louise, Yente, Wesley, Evert en Johan horen we volgende week terug in de finale van 'The Voice'.

Kijkers noemen ze "vijf terechte finalisten" op sociale media. "De 5 beste zijn door... dat gaat spannend worden", voorspelt een fan. "Het zal moeilijk kiezen worden bij de finale. Ze zijn allemaal super!"

"Fantastisch dat Johan tot in de finale is geraakt. Louise en Evert zijn de max, en Yente springt eruit met zo’n zotte souplesse als ze zingt", lezen we. "Wesley is top voor zo'n jonge gast van nog geen 20 jaar, Johan ook super."

Het lijkt toch een strijd tussen team Natalia en team Koen Wauters te worden. "Ik denk dat het tussen Johan en Louise gaat gaan", lezen we. "Johan, wat een stem!", klinkt het. Maar ook: "Louise is fenomenaal. Ze is top, wat een stem!"

"Louise, wat een prachtige stem. Echt zo mooi en zuiver. Proficiat, voor mij ben je nummer 1!", laat iemand weten. "Louise, jij verdient het om deze 'The Voice' te winnen! Wat een stem!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.