Na maandenlange mediastilte: Nathalie Meskens komt plots met groot nieuws
COS
Na maandenlange mediastilte: Nathalie Meskens komt plots met groot nieuws
Foto: VTM

Nathalie Meskens verdween de afgelopen maanden uit de spotlights. Nu laat de presentatrice, zangeres en actrice weer van zich horen.

In november hoorden we Nathalie Meskens voor het laatst op Instagram. Eerder dat jaar was ze op VTM te zien in 'Paradijs zoekt Personeel' en een nieuw seizoen van 'Beste Kijkers'.

Nathalie liet deze maand voor het eerst weer van zich horen op sociale media. Eerst met felicitaties voor haar broer, daarna met een mooi bericht voor jarige dochter Lima. Nu duikt Nathalie officieel weer op.

"Lieve volgertjes, 't is de Meskens hier. Blijkbaar werd ik vermist... Awel, bij dezen, je hebt mij gevonden. Ik zit momenteel in Costa Rica, op vakantie en ook wel een beetje aan het werken. Maar vooral op vakantie."

"Ik dacht: het is misschien eens fijn om te verdwijnen van Instagram en zo. Om dan met heel veel lawaai binnen te komen: 'Ik heb een nieuwe single, hij heet 'Gotta Run' en hij is nu overal beluisterbaar."

"Ik hoop dat jullie hem leuk vinden en dat jullie hem omarmen om mee de zomer in te gaan. I love you, I missed you and I'm back. And it's good to be back", aldus Nathalie Meskens.

https://www.instagram.com/reel/Cqb7vWVO1TV/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.