Blind Getrouwd Na huwelijksproblemen: Nuria en Stijn uit 'Blind Getrouwd' hebben drastisch besluit genomen
COS

Nuria Gilizintinova en Stijn Van Poucke zijn nog steeds hét oerkoppel van 'Blind Getrouwd'. Nuria & Stijn trouwden in het eerste seizoen van de reeks.

Nuria Gilizinitnova en Stijn Van Poucke groeiden na een ongemakkelijke eerste kennismaking in 'Blind Getrouwd' dichter naar elkaar toe. Ze gaven hun huwelijk een kans en mochten twee zoontje, Théodore en Victor, verwelkomen.

Het afgelopen jaar moesten Nuria en Stijn echter bekennen dat ze doorheen een moeilijke periode in hun huwelijk gingen, de zogenaamde 'seven year itch'. Zelfs het woord 'scheiden' was gevallen. Nu hebben Nuria en Stijn een drastisch besluit genomen.

"Na een heftig 2022 hadden Stijn en ik besloten om even ons te concentreren op ons", zegt Nuria op Instagram. "Afgelopen weken even 'onsociaal' geweest om onszelf even 100% te verliezen in ons gezin, volledig te genieten van elkaar en even te ontstressen."

"Boy, wat was dit nodig", klinkt het. "Onze relatie en dynamiek terug 100 procent op rails zetten, praten, genieten en vooral 'dolce far niente'. Ons voornemen nummer 1 voor 2023." 

https://www.instagram.com/p/CnOzCNRDl7e/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.