Na drama bij Raphaël in 'Boer zkt Vrouw': Jasha geeft plots fout toe
LHX
Na drama bij Raphaël in 'Boer zkt Vrouw': Jasha geeft plots fout toe
Foto: VTM

Bij boer Raphaël is 'Boer zkt Vrouw' niet gelopen zoals gepland. Jolyn en Katrijn voelden zich genegeerd door hem, waardoor op een morgen plots de bom barstte en ze halsoverkop de boerderij verlieten.

Door het vertrek van Jolyn en Katrijn is het enkel Jasha die nog overblijft. Of het ook echt iets wordt tussen haar en boer Raphaël, is nog af te wachten.

Wel laat Jasha alvast weten hoe ze nu terugkijkt op het hele drama. Aan Het Laatste Nieuws bekent ze dat ze spijt heeft van hoe de dingen gelopen zijn. "Ik had precies toch wel wat dingen anders moeten aanpakken", beseft ze, nu ze alles op tv ziet.

Ze heeft het met name over het moment waarop Jolyn en Katrijn haar vroegen of ze Raphaël 's avonds nog gezien had. "Ik heb daar 'nee' op geantwoord, omdat ik op dat moment niet anders durfde. Ik was bang voor de reacties, denk ik."

Achteraf bekeken denkt ze dat ze er beter niet op had geantwoord, of gewoon had moeten toegeven. "Voor de rest ben ik wel altijd eerlijk en open geweest", verzekert ze.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.