Blind Getrouwd Na breuk van Brecht en Dziubi uit ‘Blind Getrouwd’: “Dat was onheilspellend teken aan de wand”
WVDS

We kregen zopas erg somber ‘Blind Getrouwd’-nieuws te horen. Brecht en Dziubi hebben besloten om een punt achter hun huwelijk te zetten. 

Het nieuws komt er zo’n tien maanden nadat ze elkaar in het VTM-programma het jawoord gaven. Voor onze showbizzwatcher komt het nieuws niet zo onverwacht. “We merkten de afgelopen weken al op dat Brecht en Dziubi al lange tijd niet meer samen waren gespot.”

“Ook op sociale media zagen we geen foto’s meer van hen samen. Op het verjaardagsfeest van Florence was Brecht ook zonder Dziubi aanwezig. En terwijl Brecht afgelopen weekend een marathon liep in Rotterdam, was Dziubi samen met de ‘Blind Getrouwd’-dames op citytrip in Den Haag.”

“Het leek toch vreemd dat Dziubi zijn man niet zou gaan aanmoedigen. Ook dat was dus een onheilspellend teken aan de wand”, klinkt het bij onze showbizzwatcher. Vooral de afstand tussen hun woonplaatsen Gent en Antwerpen, kwam het afgelopen jaar wel vaker ter sprake.

Die afstand zagen we de afgelopen seizoenen van ‘Blind Getrouwd’ wel vaker opduiken als een struikelblok bij andere koppels. Onze showbizzwatcher gaat er in de video dieper op in. Ze geeft ook aan waar de makers van ‘Blind Getrouwd’ in de toekomst best meer aandacht voor zouden hebben.

Meer nieuws

Meer nieuws

.