Lisa Mysterieus nieuw 'Lisa'-personage krijgt eindelijk gezicht: Emanoel Nascimento Borges maakt opwachting als Arthur
COS
Mysterieus nieuw 'Lisa'-personage krijgt eindelijk gezicht: Emanoel Nascimento Borges maakt opwachting als Arthur
Foto: VTM

Op maandag 4 april maakt acteur Emanoel Nascimento Borges zijn opwachting in de telenovelle Lisa. Hij zal de vaste cast vervoegen als Arthur, de zoon van Eric.

De kijkers konden eerder al een glimp van zijn personage Arthur Verduyn opvangen tijdens enkele mysterieuze telefoongesprekken met Eric (Bert Cosemans). Maar binnenkort leren ze Arthur écht kennen als... de zoon van Eric en dus ook de halfbroer van Lisa (Tinne Oltmans).

"Arthur is een zalige jonge gast. Hij heeft een gouden hart en een groot rechtvaardigheidsgevoel. Arthur ziet het goede in iedereen en is vastberaden om van de wereld een betere plek te maken, ook al moet hij zichzelf daardoor op de tweede plaats zetten", zegt Emanoel Nascimento Borges over zijn personage Arthur.

#LikeMe

Emanoel vond pas een tijdje geleden zijn roeping als acteur. Hij speelde al in de serie 'Panna' en was ook in het derde seizoen van '#LikeMe' te zien. "In #LikeMe speelde ik als Dennis de slechterik, maar Arthur zou ik in het echte leven graag te vriend hebben."

Voor Emanoel is het als beginnende acteur "bijzonder leerrijk" om op de set van 'Lisa' te staan. "Op mijn eerste draaidag overlaadden ze mij met tips en zorgden ervoor dat ik me thuis voelde op de set. Zowel Emanoel als Arthur worden heel goed ontvangen in Lisaland!", aldus de acteur.

Meer nieuws

Meer nieuws

.