The Masked Singer Moet Jens Dendoncker straks plaatsmaken in 'The Masked Singer'? "Laat hem volgend jaar presenteren"
COS
Moet Jens Dendoncker straks plaatsmaken in 'The Masked Singer'? "Laat hem volgend jaar presenteren"
Foto: VTM

Na twee seizoenen Niels Destadsbader mocht Jens Dendoncker dit jaar de presentatiefakkel van 'The Masked Singer' overnemen. Het werd Jens' eerste shiny floor show.

Jens Dendoncker hield zich prima staande op het grote podium van 'The Masked Singer'. Toch klinken er na de finale van het derde seizoen plots wel verrassende reacties over de toekomst van het VTM-programma.

"Van mij mogen ze Kevin Janssens laten presenteren volgend seizoen. Hij heeft met 'Bestemming X' bewezen een goeie presentator te zijn. Van mij mag hij volgend seizoen overnemen", klinkt het op Facebook.

"Dat vind ik ook. Dat ze Kevin de kans eens geven om te presenteren", stelt nog iemand voor. "Kevin heeft dat inderdaad heel goed gedaan bij 'Bestemming X'. Jens vond ik niet zo super! Dus Kevin mag zeker eens proberen."

Opengebloeid

Toch klinken er ook heel wat reacties in het voordeel van de huidige presentator. "Waarom? Jens deed dat heel goed. Hij mag best nog een (paar) jaartje(s) door doen", klinkt het. "Jens heeft dat super gedaan. Laat Kevin maar verder speuren en vooral verder acteren."

"Jens heeft dat prima gedaan, beetje zenuwachtig de eerste twee weken, maar nadien opengebloeid", lezen we nog. "Jens doet dat supergoed. Kevin is nodig in de jury, ieder z'n kwaliteiten."

Meer nieuws

Meer nieuws

.