Moeilijk moment aangebroken voor Jacques Vermeire: "Het is geen leuke dag"
COS
Moeilijk moment aangebroken voor Jacques Vermeire: "Het is geen leuke dag"
Foto: VTM

Zaterdag is er een nieuwe aflevering van 'De Vermeires'. Die zal de kijker onder meer meenemen naar het ziekenhuis.

Jacques Vermeire stelde het lang uit, maar in 'De Vermeires' op zaterdag 18 maart is het eindelijk zover: Julie Vermeire brengt haar papa naar het ziekenhuis om zijn niersteen operatief te laten verwijderen. "Da's de operatie waar je toch even over nadenkt. Maar ik laat dat niet merken, hè", zegt Jacques. 

"Verstand op nul. Ik ben altijd rustig. Plezant is het niet. Maar eens ik er ben, ben ik op mijn gemak. Da's zoals op reis gaan. Ik ga nooit graag op reis tot ik in de luchthaven ben. Nu is dat het ziekenhuis. Ik ga nooit graag naar een ziekenhuis, maar als ik er ben: een babbeltje, papieren invullen..."

"Ik vind dat toch spannend, hoor", geeft Julie toe. "Ja, da's altijd spannend, maar iedereen maakt het ook mee. Ik ben niet anders dan een andere mens. Het is geen leuke dag, maar we maken er het beste van."

"Da's toch via de plasbuis en je weet dat het daar met trillingen is en ze gaan een stent plaatsen. Het is wel je piemeltje dat gebruikt wordt. Je hebt liever een colonscopie via je gat dan zo'n camera via je plasbuis", aldus Jacques Vermeire.

Meer nieuws

Meer nieuws

.