The Masked Singer Is Miss Poes dan toch deze zangeres? "Ze maakt zich hierdoor echt verdacht"
COS
Is Miss Poes dan toch deze zangeres? "Ze maakt zich hierdoor echt verdacht"
Foto: VTM

Wie wint de finale van 'The Masked Singer'? Wordt het Miss Poes, Ridder of toch Konijn? We komen het komende vrijdag te weten bij VTM.

Iedereen wil natuurlijk weten wie er onder de overgebleven drie pakken zit. Dat er een '#LikeMe'-actrice onder het masker van Miss Poes schuilgaat, mag wel duidelijk zijn. Pommelien Thijs en Camille Dhont zijn al weken dé topverdachten bij het speurdersteam en de kijkers.

Met een opvallende move leek Camille zich vorige week zelf nog te verklappen. Dat Camille de hoge noten van Miss Poes kan halen, maakte ze al vaker duidelijk. Maar nu blijkt Pommelien er ook wat van te kunnen. In een filmpje op Instagram toont ze wat ze in haar mars heeft.

"Waarom begin ik nu plots te twijfelen of Camille wel degelijk Miss Poes is?", klinkt het meteen in de reacties. "Ja, nu gaat iedereen denken dat je Miss Poes bent", reageert iemand anders. En: "Nu maakt ze zich echt sus (verdacht, red.) voor 'The Masked Singer'." 

Alsof de noten nog niet genoeg waren, voegt Pommelien ook nog een kattenemoji toe aan haar Instagrampost.  Volgers beginnen zich dan ook zorgen te maken: "Pommelien, dit is niet goed voor onze superlock!" Of betekent dit net dat we Pommelien niet meer hoeven te verdenken?

https://www.instagram.com/p/Ca-N7Rxrnzx/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.