Miguel Wiels op zijn plaats gezet door makers van 'The Masked Singer': "Mocht niet"
LHX

Eindelijk weten we wie er zich wekenlang onder het masker van Champignon heeft verschuild in 'The Masked Singer'. Het was Miguel Wiels!

Hoewel hij eigenlijk geen zanger is, maakte Miguel Wiels als Champignon week na week indruk. Dat kwam door zijn schattige pak, maar ook door de overgave waarmee hij alles deed.

In de laatste show wilde hij opnieuw alles geven. "Ik wou er in de finale uitgaan met een blast", vertelt hij in 'Behind the mask'. "Het is de laatste week, we moeten alles eruit halen wat er nog in zit."

Hij vatte het idee op om tijdens 'I'm Into Folk' te gaan stagediven in het publiek. De makers van het programma moesten er echter niets van weten. "Ik mocht niet. Het was 'te gevaarlijk'", aldus een teleurgestelde Miguel.

"Dan dacht ik: oké, maar dan geef ik wel echt, echt alles", zeg hij. Tijdens het instrumentale einde van het nummer zagen we hem dan ook springen als een gek. "Ik dacht echt dat ze de MUG moesten bellen om mij van dat podium te komen rapen, want ik kon niet meer", klinkt het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.