The Masked Singer Miguel Wiels Champignon in 'The Masked Singer'? "Signaal dat ik het niet zou kunnen zijn"
COS
Miguel Wiels Champignon in 'The Masked Singer'? "Signaal dat ik het niet zou kunnen zijn"
Foto: Photonews

Tot en met vrijdag kunnen we blijven speuren naar de Masked Singers. Dan vallen in de grote finale alle maskers af.

Vooral over de identiteit van Champignon bestaat nog steeds geen eensgezindheid bij de kijkers van 'The Masked Singer'. Sven De Leijer, Sander Gillis, Miguel Wiels en Wesley Sonck zijn namen die nog steeds naar voren worden geschoven.

Op Qmusic belde Vincent Fierens met een van hen: Miguel. "Ik heb vrijdag gekeken en ik vind dat die Champignon eigenlijk nog behoorlijk goed zingt. Dus ik vind het een eer dat mensen denken dat ik het ben", zegt Miguel.

"Maar ik moet het in het midden laten. Het zou kunnen dat ik het ben. Maar ik hoor ook heel vaak Wesley Sonck en zelf hoor ik Jani Kazaltzis en Sven De Leijer zou het ook weleens kunnen zijn voor mij."

Karen

Miguel zong vroeger de demo's van K3 in. "We hebben toch ongeveer 250 liedjes opgenomen met K3, waarvan ik er toch 200 in de studio voorgezongen heb of demo's van heb ingezongen voor de meisjes, zodat zij die liedjes beter konden leren kennen."

"Het is wel zo dat als ik de Champignon zou zijn, dat je dan toch zou verwachten dat Karen Damen mijn stem zeker zou herkennen. En dat is niet gebeurd. Dus dat is natuurlijk wel een signaal dat ik het weleens niet zou kunnen zijn."

Meer nieuws

Meer nieuws

.