The Masked Singer Is Miguel Wiels Champignon in 'The Masked Singer'? Karen Damen reageert
COS
Is Miguel Wiels Champignon in 'The Masked Singer'? Karen Damen reageert
Foto: VTM

Kevin Janssens, Julie Van den Steen, Tine Embrechts, Karen Damen en Bart Cannaerts komen vanavond met kijkend Vlaanderen te weten wie er wekenlang Raaf, Tovenaar en Champignon waren in 'The Masked Singer'.

Over Champignon blijft nog de meeste twijfel bij de speurders en de kijkers van 'The Masked Singer'. Al wordt één naam plots wel heel luid geroepen: Miguel Wiels. Hij was jarenlang een van de breinen achter de muziek van K3.

Hij merkte deze week bij Qmusic op dat Karen Damen zijn stem toch had moeten herkennen. Hij beweerde immers dat hij heel wat demo's van K3 had ingezongen. "Nee, dat was Alain Vande Putte eigenlijk", merkt Karen nu op bij HLN Showbits.

Maar als Champignon écht Miguel is, dan zou Karen hem toch al vernoemd moeten hebben. "Wat ik wel heel hard heb, is dat als ik dat achteraf hoor en zie op tv, dan denk ik: amai, dat is zo logisch. Waarom ben ik daar toen niet onmiddellijk opgekomen?"

"Maar op tv hoor je gewoon veel beter wie dat is. Tijdens de opnames zit er in onze oortjes heel veel muziek. Die stemmen klinken eigenlijk allemaal zo goed als hetzelfde. Dus wij gaan eigenlijk vooral verder op de tips", besluit Karen Damen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.