Metejoor en K3 in 'Liefde Voor Muziek': 'Laat VTM ze daarom samen opdraven?'
COS
Metejoor en K3 in 'Liefde Voor Muziek': 'Laat VTM ze daarom samen opdraven?'
Foto: VTM/Jimmy Kets/Janita Stassen/Christelle Verstraete

VTM had dinsdagochtend fijn nieuws voor de fans van 'Liefde Voor Muziek'. De tien straffe stemmen van het komende seizoen werden voorgesteld.

Op 9 oktober vertrekken DAAN, Günther Neefs, Jaap Reesema, K3, Metejoor, Portland en Stef Bos richting de Spaanse zon voor de opnames van het negende seizoen van 'Liefde Voor Muziek'. "Dat belooft weer een mooi seizoen te worden", lezen we. "Leuke verrassende bende, ben benieuwd."

Het is niemand ontgaan dat zowel de meisjes van K3 als Metejoor meedoet. Enkele maanden geleden ontstond er ophef toen Yvonne Coldeweijer beweerde dat Metejoor en Julia Boschman een affaire met elkaar hadden tijdens 'The Voice Kids'.

Het was dan ook onvermijdelijk dat er meteen commentaar zou komen op sociale media. "K3 samen met Metejoor, wordt spannend", lezen we. "Metejoor en Julia... heel toevallig", vindt iemand. "Metejoor en K3 in één villa", tagt iemand Yvonne.

VTM moet toch ook op de hoogte zijn van die geruchten. Dat de zender ervoor kiest om zowel K3 als Metejoor in dit seizoen te laten opdraven is op z'n zachts uitgedrukt verrassend te noemen. Een inschattingsfout of net een bewuste keuze om buzz te creëren? 

Meer nieuws

Meer nieuws

.