VTM

Metejoor beleeft emotioneel moment in 'The Voice Kids': "Betekent heel veel voor mij"

door: COS
Metejoor in 'The Voice Kids'
Afbeelding bron: VTM

Nog één week en 'The Voice Kids' schakelt een versnelling hoger. Voor de Knock-Outs van start gaan, moeten de teams van coaches Duncan Laurence, Laura Tesoro, K3 en Metejoor eerst nog vervolledigd worden.

In de vijfde Blind Auditions wagen de laatste talenten hun kans en wordt de concurrentie tussen de coaches opgedreven. "Iedereen weet nu heel goed wat hij wil en het zijn de laatste plaatsjes dus het begint steeds spannender te worden", zegt Laura Tesoro.

"We gaan nog meer moeten vechten denk ik. Ikzelf ben nog op zoek naar een echte powerstem", zegt de zangeres. Vooral coach Duncan zal heel goed moeten wikken en wegen: "Ik mag nog maar één kandidaat meenemen, dat is wel lastig!"

Die laatste kandidaat voor Duncan kan misschien wel de 13-jarige Lise uit Wuustwezel worden. Zij brengt het nummer 'Say You Won't Let Go' van James Arthur. Daarmee raakt ze vooral bij Metejoor een gevoelige snaar.

"Dit nummer betekent heel veel voor mij. Ik heb één van mijn beste vrienden verloren en ik heb een cover voor hem gemaakt op deze song", klinkt het bij een emotionele Metejoor