Met eindmeet in zicht lopen spanningen plots hoog op in 'B&B Zoekt Lief': "Begin het beu te raken"
COS
Met eindmeet in zicht lopen spanningen plots hoog op in 'B&B Zoekt Lief': "Begin het beu te raken"
Foto: VTM

Na een hartverwarmende reis vol liefde, avontuur en onverwachte wendingen, nadert 'B&B Zoekt Lief' zijn climax. De B&B-uitbaters moeten een belangrijke beslissing maken.

In de B&B van Wim tasten vrijgezellen Valerie, Kate en Carol volledig in het duister. Ze raken maar moeilijk binnen in het hart van de B&B-uitbater, die weinig prijsgeeft en last heeft van keuzestress. Valeries herhaaldelijke pogingen om tijdens haar date met Wim zijn gevoelens te peilen, wekken meteen hevige frustraties op… 

"We amuseren ons en de klik is er denk ik wel", zegt Valerie in de auto. Daar is Wim het mee eens. "Ik ben toch al het langste hier. Ik bedoel daarmee...", begint Valerie. "Dat ik jou het beste zou moeten kennen", vult Wim aan. "Voilà. En er toch misschien al een gevoel bij krijgen. Ik hoop dat je geen oogkleppen hebt, maar je moet toch al gevoeld hebben dat ik er wel wil voor gaan."

"Ik weet het", klinkt het plot geïrriteerd bij Wim. "We hebben dat gesprek nu al 43 keer gehad." Valerie merkt op dat als het gevoel er na al die gesprekken nog niet is, het misschien niet zal komen. "Ik kan mezelf niet beliegen, hè", zegt Wim. "Met andere woorden: nog geen gevoel voor iemand."

"Ik begin het klein beetje beu te raken van constant hetzelfde te moeten zeggen, allez ja", zegt Wim geïrriteerd. "Het is even ambetant voor jullie dan voor mij. Ik zou ook graag hebben dat ik kan zeggen wat je al tien keer gevraagd hebt", vervolgt hij. "Als m'n gevoel nu zegt dat ik er niet uitgeraak. Wat moet ik dan doen? Moet ik dan toch iemand kiezen?"

"Nee, dan kies je gewoon niemand en gaat iedereen naar huis", zegt Valerie. "Dat frustreert mij wel, want ik had hier wel van verwacht...", mijmert Wim, die natuurlijk hoopte een partner aan het programma over te houden. "Dus er is nog niets bij jou dan", zegt Valerie. "Je vraagt het iedere dag, je vraagt het ieder uur", aldus een gefrustreerde Wim.

Meer nieuws

Meer nieuws

.