Mediawatcher allesbehalve mals voor 'De Vermeires': "Hoe kan je daar nu enthousiast over zijn?"
COS
Mediawatcher allesbehalve mals voor 'De Vermeires': "Hoe kan je daar nu enthousiast over zijn?"
Foto: VTM

Jacques Vermeire had vorige week een verrassend nieuwtje. Hoewel hij gezegd had het nooit te zullen doen, krijgt ook zijn familie binnenkort een realityreeks.

Jacques Vermeire en zijn gezin gaan de Pfaffs, de Verhulstjes en de Planckaerts achterna en komen binnenkort met de docusoap 'De Vermeires'. Het programma zal in het voorjaar van 2023 te zien zijn op VTM.

Niet iedereen is even enthousiast over de realityplannen van Jacques en z'n kinderen. "Help", klinkt het ook allesbehalve enthousiast bij journalist Mark Coenegracht in de HLN-podcast 'De Mediawatchers.

"Hoe kan je nu enthousiast zijn als een gepensioneerde garagist en komiek met een dochter die net gebuisd is voor haar eerste tv-stapjes en een broer die nog niets van zich heeft laten horen de hoofdrollen gaan spelen in een soap. Ik vind het verschrikkelijk."

"We hebben de Verhulstjes, we hebben de Planckaerts, we hadden de Pfaffs, dan moeten wij de Vermeires hebben? In het aller-, aller-, allerbeste geval wordt dat de Planckaerts van den Aldi", besluit Mark Coenegracht.

Meer nieuws

Meer nieuws

.